Gujarati Meaning of order thysanura
থિસানુરા ઓર્ડર
Other Gujarati words related to থિસানુરા ઓર્ડર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order thysanura
- order thysanoptera => થિસેનોપ્ટેરા ઓર્ડર
- order thymelaeales => ઓર્ડર થાઇમેલિએલ્સ
- order therapsida => થેરાપ્સિડા વર્ગ
- order thecodontia => ધ ઓર્ડર ધેકોડોન્ટીઆ
- order tetraodontiformes => ટેટ્રાડોન્ટિફોર્મીસ વર્ગ
- order testudines => ઑર્ડર ટેસ્ટ્યુડિનેસ
- order testudinata => ટેસ્ટ્યુడిનેટા order
- order testacea => ઓર્ડર ટેસ્ટાસિયા
- order temnospondyli => ઓર્ડર ટેમનોસ્પોન્ડિલી
- order taxales => ઓર્ડર ટેક્સેલ્સ
- order tinamiformes => ઓર્ડર ટિનામીફોર્મીસ
- order torpediniformes => ટોર્પેડિનિફોર્મ્સ વર્ગ
- order tremellales => ઓર્ડર ટ્રેમેલેલ્સ
- order trichoptera => ટ્રાઇકોપ્ટેરા ઓર્ડર
- order trogoniformes => ક્રમ ટ્રોગોનિફોર્મસ
- order tuberales => ઓર્ડર ટ્યુબેરેલીસ
- order tubulidentata => ટ્યુબ્યુલીડેન્ટેટા
- order tulostomatales => ऑर्डर ટુલોસ્ટોમેટેલિસ
- order ulvales => ઓર્ડર ઉલ્વેલીસ
- order umbellales => ઓર્ડર આમ્બેલાલસ
Definitions and Meaning of order thysanura in English
order thysanura (n)
firebrats; silverfish; machilids
FAQs About the word order thysanura
থિસানુરા ઓર્ડર
firebrats; silverfish; machilids
No synonyms found.
No antonyms found.
order thysanoptera => થિસેનોપ્ટેરા ઓર્ડર, order thymelaeales => ઓર્ડર થાઇમેલિએલ્સ, order therapsida => થેરાપ્સિડા વર્ગ, order thecodontia => ધ ઓર્ડર ધેકોડોન્ટીઆ, order tetraodontiformes => ટેટ્રાડોન્ટિફોર્મીસ વર્ગ,