Gujarati Meaning of order tetraodontiformes
ટેટ્રાડોન્ટિફોર્મીસ વર્ગ
Other Gujarati words related to ટેટ્રાડોન્ટિફોર્મીસ વર્ગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order tetraodontiformes
- order testudines => ઑર્ડર ટેસ્ટ્યુડિનેસ
- order testudinata => ટેસ્ટ્યુడిનેટા order
- order testacea => ઓર્ડર ટેસ્ટાસિયા
- order temnospondyli => ઓર્ડર ટેમનોસ્પોન્ડિલી
- order taxales => ઓર્ડર ટેક્સેલ્સ
- order synentognathi => ઓર્ડર સિનેટોગ્નાથી
- order struthioniformes => ક્રમ સ્ટ્રુથિઓનિફોર્મિસ
- order strigiformes => સ્ટ્રિગીફોર્મિસ ઑર્ડર
- order stomatopoda => સ્ટોમેટોપોડા ઓર્ડર
- order stereospondyli => ક્રમ સ્ટેરિઓસ્પોન્ડિલી
- order thecodontia => ધ ઓર્ડર ધેકોડોન્ટીઆ
- order therapsida => થેરાપ્સિડા વર્ગ
- order thymelaeales => ઓર્ડર થાઇમેલિએલ્સ
- order thysanoptera => થિસેનોપ્ટેરા ઓર્ડર
- order thysanura => থિસানુરા ઓર્ડર
- order tinamiformes => ઓર્ડર ટિનામીફોર્મીસ
- order torpediniformes => ટોર્પેડિનિફોર્મ્સ વર્ગ
- order tremellales => ઓર્ડર ટ્રેમેલેલ્સ
- order trichoptera => ટ્રાઇકોપ્ટેરા ઓર્ડર
- order trogoniformes => ક્રમ ટ્રોગોનિફોર્મસ
Definitions and Meaning of order tetraodontiformes in English
order tetraodontiformes (n)
boxfishes; filefishes; globefishes; ocean sunfishes; triggerfishes; puffers
FAQs About the word order tetraodontiformes
ટેટ્રાડોન્ટિફોર્મીસ વર્ગ
boxfishes; filefishes; globefishes; ocean sunfishes; triggerfishes; puffers
No synonyms found.
No antonyms found.
order testudines => ઑર્ડર ટેસ્ટ્યુડિનેસ, order testudinata => ટેસ્ટ્યુడిનેટા order, order testacea => ઓર્ડર ટેસ્ટાસિયા, order temnospondyli => ઓર્ડર ટેમનોસ્પોન્ડિલી, order taxales => ઓર્ડર ટેક્સેલ્સ,