Gujarati Meaning of order testudinata
ટેસ્ટ્યુడిનેટા order
Other Gujarati words related to ટેસ્ટ્યુడిનેટા order
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order testudinata
- order testacea => ઓર્ડર ટેસ્ટાસિયા
- order temnospondyli => ઓર્ડર ટેમનોસ્પોન્ડિલી
- order taxales => ઓર્ડર ટેક્સેલ્સ
- order synentognathi => ઓર્ડર સિનેટોગ્નાથી
- order struthioniformes => ક્રમ સ્ટ્રુથિઓનિફોર્મિસ
- order strigiformes => સ્ટ્રિગીફોર્મિસ ઑર્ડર
- order stomatopoda => સ્ટોમેટોપોડા ઓર્ડર
- order stereospondyli => ક્રમ સ્ટેરિઓસ્પોન્ડિલી
- order stegocephalia => ઓર્ડર સ્ટેગોસેફાલિયા
- order squamata => ऑर्डर સ્ક્વામેટા
- order testudines => ઑર્ડર ટેસ્ટ્યુડિનેસ
- order tetraodontiformes => ટેટ્રાડોન્ટિફોર્મીસ વર્ગ
- order thecodontia => ધ ઓર્ડર ધેકોડોન્ટીઆ
- order therapsida => થેરાપ્સિડા વર્ગ
- order thymelaeales => ઓર્ડર થાઇમેલિએલ્સ
- order thysanoptera => થિસેનોપ્ટેરા ઓર્ડર
- order thysanura => থિસানુરા ઓર્ડર
- order tinamiformes => ઓર્ડર ટિનામીફોર્મીસ
- order torpediniformes => ટોર્પેડિનિફોર્મ્સ વર્ગ
- order tremellales => ઓર્ડર ટ્રેમેલેલ્સ
Definitions and Meaning of order testudinata in English
order testudinata (n)
tortoises and turtles
FAQs About the word order testudinata
ટેસ્ટ્યુడిનેટા order
tortoises and turtles
No synonyms found.
No antonyms found.
order testacea => ઓર્ડર ટેસ્ટાસિયા, order temnospondyli => ઓર્ડર ટેમનોસ્પોન્ડિલી, order taxales => ઓર્ડર ટેક્સેલ્સ, order synentognathi => ઓર્ડર સિનેટોગ્નાથી, order struthioniformes => ક્રમ સ્ટ્રુથિઓનિફોર્મિસ,