Tamil Meaning of marie louise elisabeth vigee-lebrun
மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
Other Tamil words related to மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of marie louise elisabeth vigee-lebrun
- marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர்
- marie jeanne becu => மாரி ஜீன் பெக்கு
- marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட
- marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல்
- marie grosholtz => மேரி க்ரோஷோல்ட்ஸ்
- marie goeppert mayer => மேரி கோபர்ட் மேயர்
- marie curie => மேரி கியூரி
- marie charlotte carmichael stopes => மேரி ஷார்லோட் கார்மைக்கல் ஸ்டோப்ஸ்
- marie antoinette => மேரி அன்டோய்னெட்
- marie anne charlotte corday d'armont => மேரி ஏன் சார்லோட் கோர்டே டி'ஆர்மோன்ட்
Definitions and Meaning of marie louise elisabeth vigee-lebrun in English
marie louise elisabeth vigee-lebrun (n)
French painter noted for her portraits (1755-1842)
FAQs About the word marie louise elisabeth vigee-lebrun
மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
French painter noted for her portraits (1755-1842)
No synonyms found.
No antonyms found.
marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர், marie jeanne becu => மாரி ஜீன் பெக்கு, marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட, marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல், marie grosholtz => மேரி க்ரோஷோல்ட்ஸ்,