Tamil Meaning of marie antoinette
மேரி அன்டோய்னெட்
Other Tamil words related to மேரி அன்டோய்னெட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of marie antoinette
- marie anne charlotte corday d'armont => மேரி ஏன் சார்லோட் கோர்டே டி'ஆர்மோன்ட்
- marie => மேரி
- maricopa => மாரிகோபா
- marianne moore => மரியன் மூர்
- marianne craig moore => மேரியன் கிரைகு மூர்
- marianas => மரியானாஸ்
- mariana islands => மரியானா தீவுகள்
- marian anderson => மேரியன் ஆண்டர்சன்
- marian => மேரியன்
- mariachi => மரியாச்சி
- marie charlotte carmichael stopes => மேரி ஷார்லோட் கார்மைக்கல் ஸ்டோப்ஸ்
- marie curie => மேரி கியூரி
- marie goeppert mayer => மேரி கோபர்ட் மேயர்
- marie grosholtz => மேரி க்ரோஷோல்ட்ஸ்
- marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல்
- marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட
- marie jeanne becu => மாரி ஜீன் பெக்கு
- marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர்
- marie louise elisabeth vigee-lebrun => மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
- marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ்
Definitions and Meaning of marie antoinette in English
marie antoinette (n)
queen of France (as wife of Louis XVI) who was unpopular; her extravagance and opposition to reform contributed to the overthrow of the monarchy; she was guillotined along with her husband (1755-1793)
FAQs About the word marie antoinette
மேரி அன்டோய்னெட்
queen of France (as wife of Louis XVI) who was unpopular; her extravagance and opposition to reform contributed to the overthrow of the monarchy; she was guillo
No synonyms found.
No antonyms found.
marie anne charlotte corday d'armont => மேரி ஏன் சார்லோட் கோர்டே டி'ஆர்மோன்ட், marie => மேரி, maricopa => மாரிகோபா, marianne moore => மரியன் மூர், marianne craig moore => மேரியன் கிரைகு மூர்,