Tamil Meaning of marie jeanne becu
மாரி ஜீன் பெக்கு
Other Tamil words related to மாரி ஜீன் பெக்கு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of marie jeanne becu
- marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட
- marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல்
- marie grosholtz => மேரி க்ரோஷோல்ட்ஸ்
- marie goeppert mayer => மேரி கோபர்ட் மேயர்
- marie curie => மேரி கியூரி
- marie charlotte carmichael stopes => மேரி ஷார்லோட் கார்மைக்கல் ஸ்டோப்ஸ்
- marie antoinette => மேரி அன்டோய்னெட்
- marie anne charlotte corday d'armont => மேரி ஏன் சார்லோட் கோர்டே டி'ஆர்மோன்ட்
- marie => மேரி
- maricopa => மாரிகோபா
- marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர்
- marie louise elisabeth vigee-lebrun => மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
- marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ்
- marie tussaud => மேரி டூசட்
- mariehamn => மேரீஹாம்
- marie-strumpell disease => மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய்
- mariet => மரியட்
- marigenous => கடல்சார்ந்த
- marigold => சாமந்தி
- marikina => மரிகினா
Definitions and Meaning of marie jeanne becu in English
marie jeanne becu (n)
courtier and influential mistress of Louis XV who was guillotined during the French Revolution (1743-1793)
FAQs About the word marie jeanne becu
மாரி ஜீன் பெக்கு
courtier and influential mistress of Louis XV who was guillotined during the French Revolution (1743-1793)
No synonyms found.
No antonyms found.
marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட, marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல், marie grosholtz => மேரி க்ரோஷோல்ட்ஸ், marie goeppert mayer => மேரி கோபர்ட் மேயர், marie curie => மேரி கியூரி,