Tamil Meaning of marie-strumpell disease
மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய்
Other Tamil words related to மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of marie-strumpell disease
- mariehamn => மேரீஹாம்
- marie tussaud => மேரி டூசட்
- marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ்
- marie louise elisabeth vigee-lebrun => மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
- marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர்
- marie jeanne becu => மாரி ஜீன் பெக்கு
- marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட
- marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல்
- marie grosholtz => மேரி க்ரோஷோல்ட்ஸ்
- marie goeppert mayer => மேரி கோபர்ட் மேயர்
Definitions and Meaning of marie-strumpell disease in English
marie-strumpell disease (n)
a chronic form of spondylitis primarily in males and marked by impaired mobility of the spine; sometimes leads to ankylosis
FAQs About the word marie-strumpell disease
மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய்
a chronic form of spondylitis primarily in males and marked by impaired mobility of the spine; sometimes leads to ankylosis
No synonyms found.
No antonyms found.
mariehamn => மேரீஹாம், marie tussaud => மேரி டூசட், marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ், marie louise elisabeth vigee-lebrun => மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன், marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர்,