Tamil Meaning of marigenous
கடல்சார்ந்த
Other Tamil words related to கடல்சார்ந்த
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of marigenous
- mariet => மரியட்
- marie-strumpell disease => மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய்
- mariehamn => மேரீஹாம்
- marie tussaud => மேரி டூசட்
- marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ்
- marie louise elisabeth vigee-lebrun => மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
- marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர்
- marie jeanne becu => மாரி ஜீன் பெக்கு
- marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட
- marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல்
Definitions and Meaning of marigenous in English
marigenous (a.)
Produced in or by the sea.
FAQs About the word marigenous
கடல்சார்ந்த
Produced in or by the sea.
No synonyms found.
No antonyms found.
mariet => மரியட், marie-strumpell disease => மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய், mariehamn => மேரீஹாம், marie tussaud => மேரி டூசட், marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ்,