Tamil Meaning of mariet
மரியட்
Other Tamil words related to மரியட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mariet
- marie-strumpell disease => மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய்
- mariehamn => மேரீஹாம்
- marie tussaud => மேரி டூசட்
- marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ்
- marie louise elisabeth vigee-lebrun => மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்
- marie joseph paul yves roch gilbert du motier => மேரி ஜோசப் பால் இவ்ஸ் ரோச் கில்பர்ட் டு மோடியர்
- marie jeanne becu => மாரி ஜீன் பெக்கு
- marie jean antoine nicolas caritat => மேரி ஜீன் ஆண்டனி நிக்கோலஸ் கேர்டேட
- marie henri beyle => மெரி ஹென்றி பெய்ல்
- marie grosholtz => மேரி க்ரோஷோல்ட்ஸ்
Definitions and Meaning of mariet in English
mariet (n.)
A kind of bellflower, Companula Trachelium, once called Viola Mariana; but it is not a violet.
FAQs About the word mariet
மரியட்
A kind of bellflower, Companula Trachelium, once called Viola Mariana; but it is not a violet.
No synonyms found.
No antonyms found.
marie-strumpell disease => மேரி–ஸ்ட்ராம்பெல் நோய், mariehamn => மேரீஹாம், marie tussaud => மேரி டூசட், marie stopes => மாரி ஸ்டோப்ஸ், marie louise elisabeth vigee-lebrun => மேரி லூயிஸ் எலிசபெத் விஜி லெப்ரன்,