Tamil Meaning of mariana islands
மரியானா தீவுகள்
Other Tamil words related to மரியானா தீவுகள்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mariana islands
- marian anderson => மேரியன் ஆண்டர்சன்
- marian => மேரியன்
- mariachi => மரியாச்சி
- maria tallchief => மரியா டால்ச்சீஃப்
- maria montesorri => மரியா மான்டேசரி
- maria mitchell => மரியா மிட்செல்
- maria meneghini callas => மரியா மெநெகினி கல்லாஸ்
- maria magdalene von losch => அவ்லாஸ்கின் மேரி மாக்டலின்
- maria callas => மாறியா கல்லாஸ்
- maria => மரியா
- marianas => மரியானாஸ்
- marianne craig moore => மேரியன் கிரைகு மூர்
- marianne moore => மரியன் மூர்
- maricopa => மாரிகோபா
- marie => மேரி
- marie anne charlotte corday d'armont => மேரி ஏன் சார்லோட் கோர்டே டி'ஆர்மோன்ட்
- marie antoinette => மேரி அன்டோய்னெட்
- marie charlotte carmichael stopes => மேரி ஷார்லோட் கார்மைக்கல் ஸ்டோப்ஸ்
- marie curie => மேரி கியூரி
- marie goeppert mayer => மேரி கோபர்ட் மேயர்
Definitions and Meaning of mariana islands in English
mariana islands (n)
a chain of coral and volcanic islands in Micronesia (including Guam and the Northern Marianas) halfway between New Guinea and Japan; discovered by Magellan in 1521
FAQs About the word mariana islands
மரியானா தீவுகள்
a chain of coral and volcanic islands in Micronesia (including Guam and the Northern Marianas) halfway between New Guinea and Japan; discovered by Magellan in 1
No synonyms found.
No antonyms found.
marian anderson => மேரியன் ஆண்டர்சன், marian => மேரியன், mariachi => மரியாச்சி, maria tallchief => மரியா டால்ச்சீஃப், maria montesorri => மரியா மான்டேசரி,