Tamil Meaning of maria tallchief
மரியா டால்ச்சீஃப்
Other Tamil words related to மரியா டால்ச்சீஃப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of maria tallchief
- maria montesorri => மரியா மான்டேசரி
- maria mitchell => மரியா மிட்செல்
- maria meneghini callas => மரியா மெநெகினி கல்லாஸ்
- maria magdalene von losch => அவ்லாஸ்கின் மேரி மாக்டலின்
- maria callas => மாறியா கல்லாஸ்
- maria => மரியா
- mari => மாரி
- marguerite radclyffe hall => மார்கரீட் ரேட்க்ளிஃப் ஹால்
- marguerite daisy => மார்கரெட் டெய்சி
- marguerite => மார்கெரிட்
- mariachi => மரியாச்சி
- marian => மேரியன்
- marian anderson => மேரியன் ஆண்டர்சன்
- mariana islands => மரியானா தீவுகள்
- marianas => மரியானாஸ்
- marianne craig moore => மேரியன் கிரைகு மூர்
- marianne moore => மரியன் மூர்
- maricopa => மாரிகோபா
- marie => மேரி
- marie anne charlotte corday d'armont => மேரி ஏன் சார்லோட் கோர்டே டி'ஆர்மோன்ட்
Definitions and Meaning of maria tallchief in English
maria tallchief (n)
United States ballerina who promoted American ballet through tours and television appearances (born in 1925)
FAQs About the word maria tallchief
மரியா டால்ச்சீஃப்
United States ballerina who promoted American ballet through tours and television appearances (born in 1925)
No synonyms found.
No antonyms found.
maria montesorri => மரியா மான்டேசரி, maria mitchell => மரியா மிட்செல், maria meneghini callas => மரியா மெநெகினி கல்லாஸ், maria magdalene von losch => அவ்லாஸ்கின் மேரி மாக்டலின், maria callas => மாறியா கல்லாஸ்,