Tamil Meaning of mari
மாரி
Other Tamil words related to மாரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mari
- marguerite radclyffe hall => மார்கரீட் ரேட்க்ளிஃப் ஹால்
- marguerite daisy => மார்கரெட் டெய்சி
- marguerite => மார்கெரிட்
- margravine => மார்க்ரவின்
- margraviate => மார்கிரேவியட்
- margrave => மார்க்ரேவ்
- margravate => மர்க்ராவிட்
- margosa => வேம்பு
- marginocephalia => மார்ஜினோசெபலியா
- marginicidal => மார்ஜினிசைடல்
- maria => மரியா
- maria callas => மாறியா கல்லாஸ்
- maria magdalene von losch => அவ்லாஸ்கின் மேரி மாக்டலின்
- maria meneghini callas => மரியா மெநெகினி கல்லாஸ்
- maria mitchell => மரியா மிட்செல்
- maria montesorri => மரியா மான்டேசரி
- maria tallchief => மரியா டால்ச்சீஃப்
- mariachi => மரியாச்சி
- marian => மேரியன்
- marian anderson => மேரியன் ஆண்டர்சன்
Definitions and Meaning of mari in English
mari (n)
a member of a rural Finnish people living in eastern Russia
the Finnic language spoken by the Cheremis
FAQs About the word mari
மாரி
a member of a rural Finnish people living in eastern Russia, the Finnic language spoken by the Cheremis
No synonyms found.
No antonyms found.
marguerite radclyffe hall => மார்கரீட் ரேட்க்ளிஃப் ஹால், marguerite daisy => மார்கரெட் டெய்சி, marguerite => மார்கெரிட், margravine => மார்க்ரவின், margraviate => மார்கிரேவியட்,