Tamil Meaning of josef hoffmann
ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
Other Tamil words related to ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of josef hoffmann
- josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ்
- jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட்
- jose orozco => ஜோஸ் ஓரோஸ்கோ
- jose julian marti => ஜோஸ் ஜூலியன் மார்ட்டி
- jose clemente orozco => ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
- jorum => ஜொரம்
- joroslav heyrovsky => ஜோஸ்லாவ் ஹெரோவ்ஸ்கி
- jorge mario pedro vargas llosa => ஜார்ஜ் மரியோ பெட்ரோ வர்காஸ் லியோசா
- jorge borges => ஜோர்ஜ் போர்ஹெஸ்
- jorden => ஜோர்டான்
- josef michel montgolfier => ஜோசஃப் மைக்கேல் மோன்ட்ஃகோல்ஃபியர்
- josef von sternberg => ஜோசப் வான் ஸ்டெர்ன்பெர்க்
- joseph => ஜோசஃப்
- joseph banks rhine => ஜோசப் பேங்க்ஸ் ரைன்
- joseph black => ஜோசப் பிளாக்
- joseph campbell => ஜோசப் கேம்ப்பெல்
- joseph conrad => ஜோசப் கான்ராட்
- joseph deems taylor => ஜோசப் டெய்லர் கருதுகிறார்
- joseph emerson worcester => ஜோசஃப் எமர்சன் வொர்செஸ்டர்
- joseph francis keaton => ஜோசப் பிரான்சிஸ் கீடன்
Definitions and Meaning of josef hoffmann in English
josef hoffmann (n)
Austrian architect known for his use of rectilinear units (1870-1956)
FAQs About the word josef hoffmann
ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
Austrian architect known for his use of rectilinear units (1870-1956)
No synonyms found.
No antonyms found.
josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ், jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட், jose orozco => ஜோஸ் ஓரோஸ்கோ, jose julian marti => ஜோஸ் ஜூலியன் மார்ட்டி, jose clemente orozco => ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ,