Tamil Meaning of jorum
ஜொரம்
Other Tamil words related to ஜொரம்
Nearest Words of jorum
- joroslav heyrovsky => ஜோஸ்லாவ் ஹெரோவ்ஸ்கி
- jorge mario pedro vargas llosa => ஜார்ஜ் மரியோ பெட்ரோ வர்காஸ் லியோசா
- jorge borges => ஜோர்ஜ் போர்ஹெஸ்
- jorden => ஜோர்டான்
- jordanian monetary unit => ஜோர்டானிய பண அலகு
- jordanian dinar => ஜோர்டானிய தினார்
- jordanian => ஜோர்டானியன்
- jordanella floridae => ஜோர்டெனெல்லா புளோரிடா
- jordanella => ஜோர்டானெல்லா
- jordan river => ஜோர்தான் நதி
- jose clemente orozco => ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
- jose julian marti => ஜோஸ் ஜூலியன் மார்ட்டி
- jose orozco => ஜோஸ் ஓரோஸ்கோ
- jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட்
- josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ்
- josef hoffmann => ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
- josef michel montgolfier => ஜோசஃப் மைக்கேல் மோன்ட்ஃகோல்ஃபியர்
- josef von sternberg => ஜோசப் வான் ஸ்டெர்ன்பெர்க்
- joseph => ஜோசஃப்
- joseph banks rhine => ஜோசப் பேங்க்ஸ் ரைன்
Definitions and Meaning of jorum in English
jorum (n)
a large drinking bowl
jorum (n.)
A large drinking vessel; also, its contents.
FAQs About the word jorum
ஜொரம்
a large drinking bowlA large drinking vessel; also, its contents.
பாட்டில்,பக்கெட்,கப்,ஃபிளாஸ்க்,பக்கெட்,பாத்திரம்,ஸ்டெயின்,டேங்கார்டு,கேன்டீன்,காராஃப்
No antonyms found.
joroslav heyrovsky => ஜோஸ்லாவ் ஹெரோவ்ஸ்கி, jorge mario pedro vargas llosa => ஜார்ஜ் மரியோ பெட்ரோ வர்காஸ் லியோசா, jorge borges => ஜோர்ஜ் போர்ஹெஸ், jorden => ஜோர்டான், jordanian monetary unit => ஜோர்டானிய பண அலகு,