Tamil Meaning of jose clemente orozco
ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
Other Tamil words related to ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jose clemente orozco
- jorum => ஜொரம்
- joroslav heyrovsky => ஜோஸ்லாவ் ஹெரோவ்ஸ்கி
- jorge mario pedro vargas llosa => ஜார்ஜ் மரியோ பெட்ரோ வர்காஸ் லியோசா
- jorge borges => ஜோர்ஜ் போர்ஹெஸ்
- jorden => ஜோர்டான்
- jordanian monetary unit => ஜோர்டானிய பண அலகு
- jordanian dinar => ஜோர்டானிய தினார்
- jordanian => ஜோர்டானியன்
- jordanella floridae => ஜோர்டெனெல்லா புளோரிடா
- jordanella => ஜோர்டானெல்லா
- jose julian marti => ஜோஸ் ஜூலியன் மார்ட்டி
- jose orozco => ஜோஸ் ஓரோஸ்கோ
- jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட்
- josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ்
- josef hoffmann => ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
- josef michel montgolfier => ஜோசஃப் மைக்கேல் மோன்ட்ஃகோல்ஃபியர்
- josef von sternberg => ஜோசப் வான் ஸ்டெர்ன்பெர்க்
- joseph => ஜோசஃப்
- joseph banks rhine => ஜோசப் பேங்க்ஸ் ரைன்
- joseph black => ஜோசப் பிளாக்
Definitions and Meaning of jose clemente orozco in English
jose clemente orozco (n)
Mexican painter noted for his monumental murals (1883-1949)
FAQs About the word jose clemente orozco
ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
Mexican painter noted for his monumental murals (1883-1949)
No synonyms found.
No antonyms found.
jorum => ஜொரம், joroslav heyrovsky => ஜோஸ்லாவ் ஹெரோவ்ஸ்கி, jorge mario pedro vargas llosa => ஜார்ஜ் மரியோ பெட்ரோ வர்காஸ் லியோசா, jorge borges => ஜோர்ஜ் போர்ஹெஸ், jorden => ஜோர்டான்,