Tamil Meaning of joseph
ஜோசஃப்
Other Tamil words related to ஜோசஃப்
Nearest Words of joseph
- josef von sternberg => ஜோசப் வான் ஸ்டெர்ன்பெர்க்
- josef michel montgolfier => ஜோசஃப் மைக்கேல் மோன்ட்ஃகோல்ஃபியர்
- josef hoffmann => ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
- josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ்
- jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட்
- jose orozco => ஜோஸ் ஓரோஸ்கோ
- jose julian marti => ஜோஸ் ஜூலியன் மார்ட்டி
- jose clemente orozco => ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
- jorum => ஜொரம்
- joroslav heyrovsky => ஜோஸ்லாவ் ஹெரோவ்ஸ்கி
- joseph banks rhine => ஜோசப் பேங்க்ஸ் ரைன்
- joseph black => ஜோசப் பிளாக்
- joseph campbell => ஜோசப் கேம்ப்பெல்
- joseph conrad => ஜோசப் கான்ராட்
- joseph deems taylor => ஜோசப் டெய்லர் கருதுகிறார்
- joseph emerson worcester => ஜோசஃப் எமர்சன் வொர்செஸ்டர்
- joseph francis keaton => ஜோசப் பிரான்சிஸ் கீடன்
- joseph greenberg => ஜோசஃப் க்ரீன்பேர்க்
- joseph haydn => ஜோசப் ஹேடன்
- joseph heller => ஜோசப் ஹெல்லர்
Definitions and Meaning of joseph in English
joseph (n)
leader of the Nez Perce in their retreat from United States troops (1840-1904)
(Old Testament) the 11th son of Jacob and one of the 12 patriarchs of Israel; Jacob gave Joseph a coat of many colors, which made his brothers jealous and they sold him into slavery in Egypt
(New Testament) husband of Mary and (in Christian belief) the foster father of Jesus
joseph (n.)
An outer garment worn in the 18th century; esp., a woman's riding habit, buttoned down the front.
FAQs About the word joseph
ஜோசஃப்
leader of the Nez Perce in their retreat from United States troops (1840-1904), (Old Testament) the 11th son of Jacob and one of the 12 patriarchs of Israel; Ja
பர்னூஸ்,பர்னஸ்,கேப்,காப்போட்,கபூச்சின்,டொமினோ,மந்தா ரே,மான்டில்லா,கண்ணாடி,பேலிசி
No antonyms found.
josef von sternberg => ஜோசப் வான் ஸ்டெர்ன்பெர்க், josef michel montgolfier => ஜோசஃப் மைக்கேல் மோன்ட்ஃகோல்ஃபியர், josef hoffmann => ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன், josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ், jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட்,