Tamil Meaning of joseph black
ஜோசப் பிளாக்
Other Tamil words related to ஜோசப் பிளாக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of joseph black
- joseph banks rhine => ஜோசப் பேங்க்ஸ் ரைன்
- joseph => ஜோசஃப்
- josef von sternberg => ஜோசப் வான் ஸ்டெர்ன்பெர்க்
- josef michel montgolfier => ஜோசஃப் மைக்கேல் மோன்ட்ஃகோல்ஃபியர்
- josef hoffmann => ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
- josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ்
- jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட்
- jose orozco => ஜோஸ் ஓரோஸ்கோ
- jose julian marti => ஜோஸ் ஜூலியன் மார்ட்டி
- jose clemente orozco => ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
- joseph campbell => ஜோசப் கேம்ப்பெல்
- joseph conrad => ஜோசப் கான்ராட்
- joseph deems taylor => ஜோசப் டெய்லர் கருதுகிறார்
- joseph emerson worcester => ஜோசஃப் எமர்சன் வொர்செஸ்டர்
- joseph francis keaton => ஜோசப் பிரான்சிஸ் கீடன்
- joseph greenberg => ஜோசஃப் க்ரீன்பேர்க்
- joseph haydn => ஜோசப் ஹேடன்
- joseph heller => ஜோசப் ஹெல்லர்
- joseph henry => ஜோசப் ஹென்றி
- joseph hilaire peter belloc => ஜோசப் ஹிலேர் பீட்டர் பெலோக்
Definitions and Meaning of joseph black in English
joseph black (n)
British chemist who identified carbon dioxide and who formulated the concepts of specific heat and latent heat (1728-1799)
FAQs About the word joseph black
ஜோசப் பிளாக்
British chemist who identified carbon dioxide and who formulated the concepts of specific heat and latent heat (1728-1799)
No synonyms found.
No antonyms found.
joseph banks rhine => ஜோசப் பேங்க்ஸ் ரைன், joseph => ஜோசஃப், josef von sternberg => ஜோசப் வான் ஸ்டெர்ன்பெர்க், josef michel montgolfier => ஜோசஃப் மைக்கேல் மோன்ட்ஃகோல்ஃபியர், josef hoffmann => ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்,