Tamil Meaning of jorden
ஜோர்டான்
Other Tamil words related to ஜோர்டான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jorden
- jordanian monetary unit => ஜோர்டானிய பண அலகு
- jordanian dinar => ஜோர்டானிய தினார்
- jordanian => ஜோர்டானியன்
- jordanella floridae => ஜோர்டெனெல்லா புளோரிடா
- jordanella => ஜோர்டானெல்லா
- jordan river => ஜோர்தான் நதி
- jordan curve => ஜோர்டன் வளைவு
- jordan almond => ஜோர்டன் பாதாம்
- jordan => ஜோர்டான்
- joram => ஜோராம்
- jorge borges => ஜோர்ஜ் போர்ஹெஸ்
- jorge mario pedro vargas llosa => ஜார்ஜ் மரியோ பெட்ரோ வர்காஸ் லியோசா
- joroslav heyrovsky => ஜோஸ்லாவ் ஹெரோவ்ஸ்கி
- jorum => ஜொரம்
- jose clemente orozco => ஜோஸ் கிளமெண்டே ஓரோசுகோ
- jose julian marti => ஜோஸ் ஜூலியன் மார்ட்டி
- jose orozco => ஜோஸ் ஓரோஸ்கோ
- jose ortega y gasset => ஜோஸ் ஓர்டேகா ஒய் காசெட்
- josef albers => ஜோசப் ஆல்பர்ஸ்
- josef hoffmann => ஜோசேஃப் ஹோஃப்மேன்
Definitions and Meaning of jorden in English
jorden (n.)
A pot or vessel with a large neck, formerly used by physicians and alchemists.
A chamber pot.
FAQs About the word jorden
ஜோர்டான்
A pot or vessel with a large neck, formerly used by physicians and alchemists., A chamber pot.
No synonyms found.
No antonyms found.
jordanian monetary unit => ஜோர்டானிய பண அலகு, jordanian dinar => ஜோர்டானிய தினார், jordanian => ஜோர்டானியன், jordanella floridae => ஜோர்டெனெல்லா புளோரிடா, jordanella => ஜோர்டானெல்லா,