Tamil Meaning of john florio
ஜான் ஃப்ளோரியோ
Other Tamil words related to ஜான் ஃப்ளோரியோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john florio
- john fletcher => ஜான் பிளெட்சர்
- john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி
- john ernst steinbeck => ஜான் எர்னஸ்ட் ஸ்டெயின்பெக்
- john endicott => ஜான் எண்டிகாட்
- john endecott => ஜான் எண்டிகாட்
- john edward masefield => ஜான் எட்வர்ட் மேஸ்பீல்ட்
- john eccles => ஜான் எக்லெஸ்
- john duns scotus => ஜான் டின்ஸ் ஸ்கோடஸ்
- john dryden => ஜான் டிரைடன்
- john drew => ஜான் ட்ரூ
- john ford => ஜான் ஃபோர்ட்
- john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்
- john glenn => ஜான் க்ளென்
- john greenleaf whittier => ஜான் க்ரீன்லீஃப் விட்டியர்
- john haldane => ஜான் ஹால்டேன்
- john hancock => ஜான் ஹான்காக்
- john hanning speke => ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்
- john harvard => ஜான் ஹார்வர்ட்
- john hasbrouck van vleck => ஜான் ஹாஸ்ப r o க் வான் வ்லெக்
- john heming => ஜான் ஹெமிங்
Definitions and Meaning of john florio in English
john florio (n)
English lexicographer remembered for his Italian and English dictionary (1553-1625)
FAQs About the word john florio
ஜான் ஃப்ளோரியோ
English lexicographer remembered for his Italian and English dictionary (1553-1625)
No synonyms found.
No antonyms found.
john fletcher => ஜான் பிளெட்சர், john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி, john ernst steinbeck => ஜான் எர்னஸ்ட் ஸ்டெயின்பெக், john endicott => ஜான் எண்டிகாட், john endecott => ஜான் எண்டிகாட்,