Tamil Meaning of john dryden
ஜான் டிரைடன்
Other Tamil words related to ஜான் டிரைடன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john dryden
- john duns scotus => ஜான் டின்ஸ் ஸ்கோடஸ்
- john eccles => ஜான் எக்லெஸ்
- john edward masefield => ஜான் எட்வர்ட் மேஸ்பீல்ட்
- john endecott => ஜான் எண்டிகாட்
- john endicott => ஜான் எண்டிகாட்
- john ernst steinbeck => ஜான் எர்னஸ்ட் ஸ்டெயின்பெக்
- john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி
- john fletcher => ஜான் பிளெட்சர்
- john florio => ஜான் ஃப்ளோரியோ
- john ford => ஜான் ஃபோர்ட்
Definitions and Meaning of john dryden in English
john dryden (n)
the outstanding poet and dramatist of the Restoration (1631-1700)
FAQs About the word john dryden
ஜான் டிரைடன்
the outstanding poet and dramatist of the Restoration (1631-1700)
No synonyms found.
No antonyms found.
john drew => ஜான் ட்ரூ, john dowland => ஜான் டவுலேண்ட், john dos passos => ஜான் டோஸ் பாசோஸ், john dory => ஹெல்மெட் குயின்ஃபிஷ், john donne => ஜான் டான்,