Tamil Meaning of john duns scotus
ஜான் டின்ஸ் ஸ்கோடஸ்
Other Tamil words related to ஜான் டின்ஸ் ஸ்கோடஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john duns scotus
- john eccles => ஜான் எக்லெஸ்
- john edward masefield => ஜான் எட்வர்ட் மேஸ்பீல்ட்
- john endecott => ஜான் எண்டிகாட்
- john endicott => ஜான் எண்டிகாட்
- john ernst steinbeck => ஜான் எர்னஸ்ட் ஸ்டெயின்பெக்
- john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி
- john fletcher => ஜான் பிளெட்சர்
- john florio => ஜான் ஃப்ளோரியோ
- john ford => ஜான் ஃபோர்ட்
- john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்
Definitions and Meaning of john duns scotus in English
john duns scotus (n)
Scottish theologian who was very influential in the Middle Ages (1265-1308)
FAQs About the word john duns scotus
ஜான் டின்ஸ் ஸ்கோடஸ்
Scottish theologian who was very influential in the Middle Ages (1265-1308)
No synonyms found.
No antonyms found.
john dryden => ஜான் டிரைடன், john drew => ஜான் ட்ரூ, john dowland => ஜான் டவுலேண்ட், john dos passos => ஜான் டோஸ் பாசோஸ், john dory => ஹெல்மெட் குயின்ஃபிஷ்,