Tamil Meaning of john eccles
ஜான் எக்லெஸ்
Other Tamil words related to ஜான் எக்லெஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john eccles
- john duns scotus => ஜான் டின்ஸ் ஸ்கோடஸ்
- john dryden => ஜான் டிரைடன்
- john drew => ஜான் ட்ரூ
- john dowland => ஜான் டவுலேண்ட்
- john dos passos => ஜான் டோஸ் பாசோஸ்
- john dory => ஹெல்மெட் குயின்ஃபிஷ்
- john donne => ஜான் டான்
- john donald budge => ஜோன் டொனால்ட் புட்ஜ்
- john doe => ஜான் டோ
- john dewey => ஜான் டியூயி
- john edward masefield => ஜான் எட்வர்ட் மேஸ்பீல்ட்
- john endecott => ஜான் எண்டிகாட்
- john endicott => ஜான் எண்டிகாட்
- john ernst steinbeck => ஜான் எர்னஸ்ட் ஸ்டெயின்பெக்
- john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி
- john fletcher => ஜான் பிளெட்சர்
- john florio => ஜான் ஃப்ளோரியோ
- john ford => ஜான் ஃபோர்ட்
- john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்
- john glenn => ஜான் க்ளென்
Definitions and Meaning of john eccles in English
john eccles (n)
Australian physiologist noted for his research on the conduction of impulses by nerve cells (1903-1997)
FAQs About the word john eccles
ஜான் எக்லெஸ்
Australian physiologist noted for his research on the conduction of impulses by nerve cells (1903-1997)
No synonyms found.
No antonyms found.
john duns scotus => ஜான் டின்ஸ் ஸ்கோடஸ், john dryden => ஜான் டிரைடன், john drew => ஜான் ட்ரூ, john dowland => ஜான் டவுலேண்ட், john dos passos => ஜான் டோஸ் பாசோஸ்,