Tamil Meaning of john glenn
ஜான் க்ளென்
Other Tamil words related to ஜான் க்ளென்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john glenn
- john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்
- john ford => ஜான் ஃபோர்ட்
- john florio => ஜான் ஃப்ளோரியோ
- john fletcher => ஜான் பிளெட்சர்
- john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி
- john ernst steinbeck => ஜான் எர்னஸ்ட் ஸ்டெயின்பெக்
- john endicott => ஜான் எண்டிகாட்
- john endecott => ஜான் எண்டிகாட்
- john edward masefield => ஜான் எட்வர்ட் மேஸ்பீல்ட்
- john eccles => ஜான் எக்லெஸ்
- john greenleaf whittier => ஜான் க்ரீன்லீஃப் விட்டியர்
- john haldane => ஜான் ஹால்டேன்
- john hancock => ஜான் ஹான்காக்
- john hanning speke => ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்
- john harvard => ஜான் ஹார்வர்ட்
- john hasbrouck van vleck => ஜான் ஹாஸ்ப r o க் வான் வ்லெக்
- john heming => ஜான் ஹெமிங்
- john henry => ஜான் ஹென்றி
- john henry o'hara => ஜான் ஹென்றி ஓ'ஹாரா
- john hope franklin => ஜான் ஹோப் ஃபிராங்க்ளின்
Definitions and Meaning of john glenn in English
john glenn (n)
made the first orbital rocket-powered flight by a United States astronaut in 1962; later in United States Senate (1921-)
FAQs About the word john glenn
ஜான் க்ளென்
made the first orbital rocket-powered flight by a United States astronaut in 1962; later in United States Senate (1921-)
No synonyms found.
No antonyms found.
john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ், john ford => ஜான் ஃபோர்ட், john florio => ஜான் ஃப்ளோரியோ, john fletcher => ஜான் பிளெட்சர், john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி,