Tamil Meaning of john hanning speke
ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்
Other Tamil words related to ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john hanning speke
- john hancock => ஜான் ஹான்காக்
- john haldane => ஜான் ஹால்டேன்
- john greenleaf whittier => ஜான் க்ரீன்லீஃப் விட்டியர்
- john glenn => ஜான் க்ளென்
- john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்
- john ford => ஜான் ஃபோர்ட்
- john florio => ஜான் ஃப்ளோரியோ
- john fletcher => ஜான் பிளெட்சர்
- john fitzgerald kennedy => ஜான் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட் கென்னடி
- john ernst steinbeck => ஜான் எர்னஸ்ட் ஸ்டெயின்பெக்
- john harvard => ஜான் ஹார்வர்ட்
- john hasbrouck van vleck => ஜான் ஹாஸ்ப r o க் வான் வ்லெக்
- john heming => ஜான் ஹெமிங்
- john henry => ஜான் ஹென்றி
- john henry o'hara => ஜான் ஹென்றி ஓ'ஹாரா
- john hope franklin => ஜான் ஹோப் ஃபிராங்க்ளின்
- john howard northrop => ஜான் ஹோவர்டு நார்த்ராப்
- john hoyer updike => ஜான் ஹாயர் அப்டைக்கள்
- john huss => ஜான் ஹஸ்
- john huston => ஜான் ஹஸ்டன்
Definitions and Meaning of john hanning speke in English
john hanning speke (n)
English explorer who with Sir Richard Burton was the first European to explore Lake Tanganyika; he also discovered Lake Victoria and named it (1827-1864)
FAQs About the word john hanning speke
ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்
English explorer who with Sir Richard Burton was the first European to explore Lake Tanganyika; he also discovered Lake Victoria and named it (1827-1864)
No synonyms found.
No antonyms found.
john hancock => ஜான் ஹான்காக், john haldane => ஜான் ஹால்டேன், john greenleaf whittier => ஜான் க்ரீன்லீஃப் விட்டியர், john glenn => ஜான் க்ளென், john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்,