Tamil Meaning of john henry
ஜான் ஹென்றி
Other Tamil words related to ஜான் ஹென்றி
Nearest Words of john henry
- john heming => ஜான் ஹெமிங்
- john hasbrouck van vleck => ஜான் ஹாஸ்ப r o க் வான் வ்லெக்
- john harvard => ஜான் ஹார்வர்ட்
- john hanning speke => ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்
- john hancock => ஜான் ஹான்காக்
- john haldane => ஜான் ஹால்டேன்
- john greenleaf whittier => ஜான் க்ரீன்லீஃப் விட்டியர்
- john glenn => ஜான் க்ளென்
- john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்
- john ford => ஜான் ஃபோர்ட்
- john henry o'hara => ஜான் ஹென்றி ஓ'ஹாரா
- john hope franklin => ஜான் ஹோப் ஃபிராங்க்ளின்
- john howard northrop => ஜான் ஹோவர்டு நார்த்ராப்
- john hoyer updike => ஜான் ஹாயர் அப்டைக்கள்
- john huss => ஜான் ஹஸ்
- john huston => ஜான் ஹஸ்டன்
- john jacob astor => ஜான் ஜேக்கப் ஆஸ்டர்
- john james audubon => ஜான் ஜேம்ஸ் ஆடுபான்
- john james osborne => ஜான் ஜேம்ஸ் ஆஸ்போர்ன்
- john james rickard macleod => ஜான் ஜேம்ஸ் ரிச்சார்ட் மக்லியோட்
Definitions and Meaning of john henry in English
john henry (n)
hero of American folk tales; portrayed as an enormously strong black man who worked on the railroads and died from exhaustion after winning a contest with a steam drill
FAQs About the word john henry
ஜான் ஹென்றி
hero of American folk tales; portrayed as an enormously strong black man who worked on the railroads and died from exhaustion after winning a contest with a ste
ஜான் ஹான்காக்,கையெழுத்து,கையெழுத்து,காப்பர்பிளேட்,அச்சிடு,ஓடும் கை,பேக்ஹேண்ட்,கேகோகிராபி,கைப்பட,கையெழுத்து
No antonyms found.
john heming => ஜான் ஹெமிங், john hasbrouck van vleck => ஜான் ஹாஸ்ப r o க் வான் வ்லெக், john harvard => ஜான் ஹார்வர்ட், john hanning speke => ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக், john hancock => ஜான் ஹான்காக்,