Tamil Meaning of john bardeen
john bardeen
Other Tamil words related to john bardeen
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john bardeen
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barth => ஜான் பார்த்
- john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட்
- john berry hobbs => ஜான் பெரி ஹாப்ஸ்
- john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ
- john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன்
- john brown => ஜான் ப்ரவுன்
- john bull => ஜான் புல்
- john bunyan => ஜான் பன்யன்
Definitions and Meaning of john bardeen in English
john bardeen (n)
United States physicist who won the Nobel prize for physics twice (1908-1991)
FAQs About the word john bardeen
Definition not available
United States physicist who won the Nobel prize for physics twice (1908-1991)
No synonyms found.
No antonyms found.
john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர், john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங், john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி, john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ், john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்,