Gujarati Meaning of henry beauclerc
હેન્રી બ્યુક્લર્ક
Other Gujarati words related to હેન્રી બ્યુક્લર્ક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry beauclerc
- henry alfred kissinger => હેન્રી આલ્ફ્રેડ કિસિન્જર
- henry => હેનરી
- henroost => કૂંડું
- henrik johan ibsen => હેનરિક જોહાન ઈબસન
- henrik ibsen => હેનરિક ઇબ્સેન
- henriette rosine bernard => હેન્રિએટ રોસિન બર્નાર્ડ
- henrietta cloth => હેનરિએટા કાપડ
- henri van de velde => હેનરી વેન ડી વેલ્ડ
- henri toulouse-lautrec => હેન્રી ટોલોઉસ-લોટ્રેક
- henri rousseau => હેનરી રૂસો
- henry bolingbroke => હેન્રી બોલિંગબ્રોક
- henry cavendish => હેનરી કેવેન્ડિશ
- henry clay => હેનરી ક્લે
- henry clay frick => હેન્રી ક્લે ફ્રિક
- henry david thoreau => હેનરી ડેવિડ થોરો
- henry engelhard steinway => હેનરી એન્ગેલહાર્ડ સ્ટીનવે
- henry fielding => હેનરી ફિલ્ડિંગ
- henry fonda => હેન્રી ફોંડા
- henry ford => હેન્રી ફોર્ડ
- henry ford ii => હેનરી ફોર્ડ II
Definitions and Meaning of henry beauclerc in English
henry beauclerc (n)
King of England from 1100 to 1135; youngest son of William the Conqueror; conquered Normandy in 1106 (1068-1135)
FAQs About the word henry beauclerc
હેન્રી બ્યુક્લર્ક
King of England from 1100 to 1135; youngest son of William the Conqueror; conquered Normandy in 1106 (1068-1135)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry alfred kissinger => હેન્રી આલ્ફ્રેડ કિસિન્જર, henry => હેનરી, henroost => કૂંડું, henrik johan ibsen => હેનરિક જોહાન ઈબસન, henrik ibsen => હેનરિક ઇબ્સેન,