Gujarati Meaning of henrik ibsen
હેનરિક ઇબ્સેન
Other Gujarati words related to હેનરિક ઇબ્સેન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henrik ibsen
- henriette rosine bernard => હેન્રિએટ રોસિન બર્નાર્ડ
- henrietta cloth => હેનરિએટા કાપડ
- henri van de velde => હેનરી વેન ડી વેલ્ડ
- henri toulouse-lautrec => હેન્રી ટોલોઉસ-લોટ્રેક
- henri rousseau => હેનરી રૂસો
- henri rene albert guy de maupassant => હેનરી રેની આલ્બર્ટ ગાય ડે મૌપેસેન્ટ
- henri pitot => હેનરી પીટોટ
- henri matisse => હેનરી મેટીસી
- henri louis bergson => હેનરી લુઈ બર્ગસન
- henri labrouste => हेन्री લાબ્રોસ્ટે
- henrik johan ibsen => હેનરિક જોહાન ઈબસન
- henroost => કૂંડું
- henry => હેનરી
- henry alfred kissinger => હેન્રી આલ્ફ્રેડ કિસિન્જર
- henry beauclerc => હેન્રી બ્યુક્લર્ક
- henry bolingbroke => હેન્રી બોલિંગબ્રોક
- henry cavendish => હેનરી કેવેન્ડિશ
- henry clay => હેનરી ક્લે
- henry clay frick => હેન્રી ક્લે ફ્રિક
- henry david thoreau => હેનરી ડેવિડ થોરો
Definitions and Meaning of henrik ibsen in English
henrik ibsen (n)
realistic Norwegian author who wrote plays on social and political themes (1828-1906)
FAQs About the word henrik ibsen
હેનરિક ઇબ્સેન
realistic Norwegian author who wrote plays on social and political themes (1828-1906)
No synonyms found.
No antonyms found.
henriette rosine bernard => હેન્રિએટ રોસિન બર્નાર્ડ, henrietta cloth => હેનરિએટા કાપડ, henri van de velde => હેનરી વેન ડી વેલ્ડ, henri toulouse-lautrec => હેન્રી ટોલોઉસ-લોટ્રેક, henri rousseau => હેનરી રૂસો,