Gujarati Meaning of henroost
કૂંડું
Other Gujarati words related to કૂંડું
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henroost
- henrik johan ibsen => હેનરિક જોહાન ઈબસન
- henrik ibsen => હેનરિક ઇબ્સેન
- henriette rosine bernard => હેન્રિએટ રોસિન બર્નાર્ડ
- henrietta cloth => હેનરિએટા કાપડ
- henri van de velde => હેનરી વેન ડી વેલ્ડ
- henri toulouse-lautrec => હેન્રી ટોલોઉસ-લોટ્રેક
- henri rousseau => હેનરી રૂસો
- henri rene albert guy de maupassant => હેનરી રેની આલ્બર્ટ ગાય ડે મૌપેસેન્ટ
- henri pitot => હેનરી પીટોટ
- henri matisse => હેનરી મેટીસી
- henry => હેનરી
- henry alfred kissinger => હેન્રી આલ્ફ્રેડ કિસિન્જર
- henry beauclerc => હેન્રી બ્યુક્લર્ક
- henry bolingbroke => હેન્રી બોલિંગબ્રોક
- henry cavendish => હેનરી કેવેન્ડિશ
- henry clay => હેનરી ક્લે
- henry clay frick => હેન્રી ક્લે ફ્રિક
- henry david thoreau => હેનરી ડેવિડ થોરો
- henry engelhard steinway => હેનરી એન્ગેલહાર્ડ સ્ટીનવે
- henry fielding => હેનરી ફિલ્ડિંગ
Definitions and Meaning of henroost in English
henroost (n)
a roost for hens at night
henroost (n.)
A place where hens roost.
FAQs About the word henroost
કૂંડું
a roost for hens at nightA place where hens roost.
No synonyms found.
No antonyms found.
henrik johan ibsen => હેનરિક જોહાન ઈબસન, henrik ibsen => હેનરિક ઇબ્સેન, henriette rosine bernard => હેન્રિએટ રોસિન બર્નાર્ડ, henrietta cloth => હેનરિએટા કાપડ, henri van de velde => હેનરી વેન ડી વેલ્ડ,