Gujarati Meaning of henry clay
હેનરી ક્લે
Other Gujarati words related to હેનરી ક્લે
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry clay
- henry cavendish => હેનરી કેવેન્ડિશ
- henry bolingbroke => હેન્રી બોલિંગબ્રોક
- henry beauclerc => હેન્રી બ્યુક્લર્ક
- henry alfred kissinger => હેન્રી આલ્ફ્રેડ કિસિન્જર
- henry => હેનરી
- henroost => કૂંડું
- henrik johan ibsen => હેનરિક જોહાન ઈબસન
- henrik ibsen => હેનરિક ઇબ્સેન
- henriette rosine bernard => હેન્રિએટ રોસિન બર્નાર્ડ
- henrietta cloth => હેનરિએટા કાપડ
- henry clay frick => હેન્રી ક્લે ફ્રિક
- henry david thoreau => હેનરી ડેવિડ થોરો
- henry engelhard steinway => હેનરી એન્ગેલહાર્ડ સ્ટીનવે
- henry fielding => હેનરી ફિલ્ડિંગ
- henry fonda => હેન્રી ફોંડા
- henry ford => હેન્રી ફોર્ડ
- henry ford ii => હેનરી ફોર્ડ II
- henry graham greene => હેન્રી ગ્રેહામ ગ્રીન
- henry hobson richardson => હેનરી હોબસન રિચાર્ડસન
- henry hubert turner => હેનરી હ્યુબર્ટ ટર્નર
Definitions and Meaning of henry clay in English
henry clay (n)
United States politician responsible for the Missouri Compromise between free and slave states (1777-1852)
FAQs About the word henry clay
હેનરી ક્લે
United States politician responsible for the Missouri Compromise between free and slave states (1777-1852)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry cavendish => હેનરી કેવેન્ડિશ, henry bolingbroke => હેન્રી બોલિંગબ્રોક, henry beauclerc => હેન્રી બ્યુક્લર્ક, henry alfred kissinger => હેન્રી આલ્ફ્રેડ કિસિન્જર, henry => હેનરી,