Gujarati Meaning of henry ford
હેન્રી ફોર્ડ
Other Gujarati words related to હેન્રી ફોર્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry ford
- henry fonda => હેન્રી ફોંડા
- henry fielding => હેનરી ફિલ્ડિંગ
- henry engelhard steinway => હેનરી એન્ગેલહાર્ડ સ્ટીનવે
- henry david thoreau => હેનરી ડેવિડ થોરો
- henry clay frick => હેન્રી ક્લે ફ્રિક
- henry clay => હેનરી ક્લે
- henry cavendish => હેનરી કેવેન્ડિશ
- henry bolingbroke => હેન્રી બોલિંગબ્રોક
- henry beauclerc => હેન્રી બ્યુક્લર્ક
- henry alfred kissinger => હેન્રી આલ્ફ્રેડ કિસિન્જર
- henry ford ii => હેનરી ફોર્ડ II
- henry graham greene => હેન્રી ગ્રેહામ ગ્રીન
- henry hobson richardson => હેનરી હોબસન રિચાર્ડસન
- henry hubert turner => હેનરી હ્યુબર્ટ ટર્નર
- henry hudson => હેન્રી હડસન
- henry i => હેન્રી ૧
- henry ii => હેન્રી બીજો
- henry iii => હેન્રી ત્રીજો
- henry iv => હેન્રી ફોર્થ
- henry james => હેન્રી જેમ્સ
Definitions and Meaning of henry ford in English
henry ford (n)
United States manufacturer of automobiles who pioneered mass production (1863-1947)
FAQs About the word henry ford
હેન્રી ફોર્ડ
United States manufacturer of automobiles who pioneered mass production (1863-1947)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry fonda => હેન્રી ફોંડા, henry fielding => હેનરી ફિલ્ડિંગ, henry engelhard steinway => હેનરી એન્ગેલહાર્ડ સ્ટીનવે, henry david thoreau => હેનરી ડેવિડ થોરો, henry clay frick => હેન્રી ક્લે ફ્રિક,