Gujarati Meaning of henry i
હેન્રી ૧
Other Gujarati words related to હેન્રી ૧
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry i
- henry hudson => હેન્રી હડસન
- henry hubert turner => હેનરી હ્યુબર્ટ ટર્નર
- henry hobson richardson => હેનરી હોબસન રિચાર્ડસન
- henry graham greene => હેન્રી ગ્રેહામ ગ્રીન
- henry ford ii => હેનરી ફોર્ડ II
- henry ford => હેન્રી ફોર્ડ
- henry fonda => હેન્રી ફોંડા
- henry fielding => હેનરી ફિલ્ડિંગ
- henry engelhard steinway => હેનરી એન્ગેલહાર્ડ સ્ટીનવે
- henry david thoreau => હેનરી ડેવિડ થોરો
- henry ii => હેન્રી બીજો
- henry iii => હેન્રી ત્રીજો
- henry iv => હેન્રી ફોર્થ
- henry james => હેન્રી જેમ્સ
- henry john heinz => હેન્રી જોન હેઈન્ઝ
- henry kenneth alfred russell => હેન્રી કેનેથ આલ્ફ્રેડ રસેલ
- henry kissinger => હેન્રી કિસિંજર
- henry le chatelier => હેન્રી લે ચેટેલિયર
- henry lee => હેનરી લી
- henry louis aaron => હેનરી લુઇસ એરોન
Definitions and Meaning of henry i in English
henry i (n)
King of England from 1100 to 1135; youngest son of William the Conqueror; conquered Normandy in 1106 (1068-1135)
FAQs About the word henry i
હેન્રી ૧
King of England from 1100 to 1135; youngest son of William the Conqueror; conquered Normandy in 1106 (1068-1135)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry hudson => હેન્રી હડસન, henry hubert turner => હેનરી હ્યુબર્ટ ટર્નર, henry hobson richardson => હેનરી હોબસન રિચાર્ડસન, henry graham greene => હેન્રી ગ્રેહામ ગ્રીન, henry ford ii => હેનરી ફોર્ડ II,