Gujarati Meaning of henry kissinger
હેન્રી કિસિંજર
Other Gujarati words related to હેન્રી કિસિંજર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry kissinger
- henry kenneth alfred russell => હેન્રી કેનેથ આલ્ફ્રેડ રસેલ
- henry john heinz => હેન્રી જોન હેઈન્ઝ
- henry james => હેન્રી જેમ્સ
- henry iv => હેન્રી ફોર્થ
- henry iii => હેન્રી ત્રીજો
- henry ii => હેન્રી બીજો
- henry i => હેન્રી ૧
- henry hudson => હેન્રી હડસન
- henry hubert turner => હેનરી હ્યુબર્ટ ટર્નર
- henry hobson richardson => હેનરી હોબસન રિચાર્ડસન
- henry le chatelier => હેન્રી લે ચેટેલિયર
- henry lee => હેનરી લી
- henry louis aaron => હેનરી લુઇસ એરોન
- henry louis gehrig => હેન્રી લુઈસ ગેહરિગ
- henry louis mencken => હેન્રી લુઇસ મેન્કન
- henry luce => હેનરી લ્યુસ
- henry m. robert => હેનરી એમ. રોબર્ટ
- henry m. stanley => હેન્રી એમ. સ્ટેનલી
- henry miller => હેન્રી મિલર
- henry moore => હેન્રી મુર
Definitions and Meaning of henry kissinger in English
henry kissinger (n)
United States diplomat who served under President Nixon and President Ford (born in 1923)
FAQs About the word henry kissinger
હેન્રી કિસિંજર
United States diplomat who served under President Nixon and President Ford (born in 1923)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry kenneth alfred russell => હેન્રી કેનેથ આલ્ફ્રેડ રસેલ, henry john heinz => હેન્રી જોન હેઈન્ઝ, henry james => હેન્રી જેમ્સ, henry iv => હેન્રી ફોર્થ, henry iii => હેન્રી ત્રીજો,