Tamil Meaning of benjamin franklin
பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
Other Tamil words related to பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of benjamin franklin
- benjamin disraeli => பெஞ்சமின் டிஸ்ரேலி
- benjamin david goodman => பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன்
- benjamin bush => பெஞ்சமின் புஷ்
- benjamin britten => பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
- benjamin => பெஞ்சமின்
- benito mussolini => பெனிட்டோ முசோலினி
- benitier => பெனிட்டியர்
- benison => ஆசீர்வாதம்
- beninese => பெனினீஸ்
- benin franc => பெனின் பிராங்க்
- benjamin franklin bridge => பெஞ்சமின் பிராங்ளின் பாலம்
- benjamin franklin norris jr. => பென்ஜமின் ஃபிராங்க்ளின் நோரிஸ் ஜூனியர்
- benjamin harris => பெஞ்சமின் ஹாரிஸ்
- benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன்
- benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப்
- benjamin jonson => பெஞ்சமின் ஜான்சன்
- benjamin jowett => பெஞ்சமின் ஜோவெட்
- benjamin kubelsky => பெஞ்சமின் குபெல்ஸ்கி
- benjamin peirce => பென்ஜமின் பியர்ஸ்
- benjamin ricketson tucker => பெஞ்சமின் ரிக்கெட்ஸன் டக்கர்
Definitions and Meaning of benjamin franklin in English
benjamin franklin (n)
printer whose success as an author led him to take up politics; he helped draw up the Declaration of Independence and the Constitution; he played a major role in the American Revolution and negotiated French support for the colonists; as a scientist he is remembered particularly for his research in electricity (1706-1790)
FAQs About the word benjamin franklin
பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
printer whose success as an author led him to take up politics; he helped draw up the Declaration of Independence and the Constitution; he played a major role i
No synonyms found.
No antonyms found.
benjamin disraeli => பெஞ்சமின் டிஸ்ரேலி, benjamin david goodman => பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன், benjamin bush => பெஞ்சமின் புஷ், benjamin britten => பெஞ்சமின் பிரிட்டன், benjamin => பெஞ்சமின்,