Tamil Meaning of benjamin david goodman
பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன்
Other Tamil words related to பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of benjamin david goodman
- benjamin disraeli => பெஞ்சமின் டிஸ்ரேலி
- benjamin franklin => பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
- benjamin franklin bridge => பெஞ்சமின் பிராங்ளின் பாலம்
- benjamin franklin norris jr. => பென்ஜமின் ஃபிராங்க்ளின் நோரிஸ் ஜூனியர்
- benjamin harris => பெஞ்சமின் ஹாரிஸ்
- benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன்
- benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப்
- benjamin jonson => பெஞ்சமின் ஜான்சன்
- benjamin jowett => பெஞ்சமின் ஜோவெட்
- benjamin kubelsky => பெஞ்சமின் குபெல்ஸ்கி
Definitions and Meaning of benjamin david goodman in English
benjamin david goodman (n)
United States clarinetist who in 1934 formed a big band (including black as well as white musicians) and introduced a kind of jazz known as swing (1909-1986)
FAQs About the word benjamin david goodman
பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன்
United States clarinetist who in 1934 formed a big band (including black as well as white musicians) and introduced a kind of jazz known as swing (1909-1986)
No synonyms found.
No antonyms found.
benjamin bush => பெஞ்சமின் புஷ், benjamin britten => பெஞ்சமின் பிரிட்டன், benjamin => பெஞ்சமின், benito mussolini => பெனிட்டோ முசோலினி, benitier => பெனிட்டியர்,