Tamil Meaning of benjamin britten
பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
Other Tamil words related to பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of benjamin britten
- benjamin bush => பெஞ்சமின் புஷ்
- benjamin david goodman => பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன்
- benjamin disraeli => பெஞ்சமின் டிஸ்ரேலி
- benjamin franklin => பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
- benjamin franklin bridge => பெஞ்சமின் பிராங்ளின் பாலம்
- benjamin franklin norris jr. => பென்ஜமின் ஃபிராங்க்ளின் நோரிஸ் ஜூனியர்
- benjamin harris => பெஞ்சமின் ஹாரிஸ்
- benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன்
- benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப்
- benjamin jonson => பெஞ்சமின் ஜான்சன்
Definitions and Meaning of benjamin britten in English
benjamin britten (n)
major English composer of the 20th century; noted for his operas (1913-1976)
FAQs About the word benjamin britten
பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
major English composer of the 20th century; noted for his operas (1913-1976)
No synonyms found.
No antonyms found.
benjamin => பெஞ்சமின், benito mussolini => பெனிட்டோ முசோலினி, benitier => பெனிட்டியர், benison => ஆசீர்வாதம், beninese => பெனினீஸ்,