Tamil Meaning of benjamin
பெஞ்சமின்
Other Tamil words related to பெஞ்சமின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of benjamin
- benjamin britten => பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
- benjamin bush => பெஞ்சமின் புஷ்
- benjamin david goodman => பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன்
- benjamin disraeli => பெஞ்சமின் டிஸ்ரேலி
- benjamin franklin => பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
- benjamin franklin bridge => பெஞ்சமின் பிராங்ளின் பாலம்
- benjamin franklin norris jr. => பென்ஜமின் ஃபிராங்க்ளின் நோரிஸ் ஜூனியர்
- benjamin harris => பெஞ்சமின் ஹாரிஸ்
- benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன்
- benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப்
Definitions and Meaning of benjamin in English
benjamin (n)
gum resin used especially in treating skin irritation
(Old Testament) the youngest and best-loved son of Jacob and Rachel and one of the twelve forebears of the tribes of Israel
benjamin (n.)
See Benzoin.
A kind of upper coat for men.
FAQs About the word benjamin
பெஞ்சமின்
gum resin used especially in treating skin irritation, (Old Testament) the youngest and best-loved son of Jacob and Rachel and one of the twelve forebears of th
No synonyms found.
No antonyms found.
benito mussolini => பெனிட்டோ முசோலினி, benitier => பெனிட்டியர், benison => ஆசீர்வாதம், beninese => பெனினீஸ், benin franc => பெனின் பிராங்க்,