Tamil Meaning of benjamin jonson
பெஞ்சமின் ஜான்சன்
Other Tamil words related to பெஞ்சமின் ஜான்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of benjamin jonson
- benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப்
- benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன்
- benjamin harris => பெஞ்சமின் ஹாரிஸ்
- benjamin franklin norris jr. => பென்ஜமின் ஃபிராங்க்ளின் நோரிஸ் ஜூனியர்
- benjamin franklin bridge => பெஞ்சமின் பிராங்ளின் பாலம்
- benjamin franklin => பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
- benjamin disraeli => பெஞ்சமின் டிஸ்ரேலி
- benjamin david goodman => பெஞ்சமின் டேவிட் குட்மேன்
- benjamin bush => பெஞ்சமின் புஷ்
- benjamin britten => பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
- benjamin jowett => பெஞ்சமின் ஜோவெட்
- benjamin kubelsky => பெஞ்சமின் குபெல்ஸ்கி
- benjamin peirce => பென்ஜமின் பியர்ஸ்
- benjamin ricketson tucker => பெஞ்சமின் ரிக்கெட்ஸன் டக்கர்
- benjamin rush => பெஞ்சமின் ரஷ்
- benjamin spock => பெஞ்சமின் ஸ்போக்
- benjamin thompson => பெஞ்சமின் தாம்ப்சன்
- benjamin west => பெஞ்சமின் வெஸ்ட்
- benjamite => பென்யமீனியன்
- benne => வெண்ணெய்
Definitions and Meaning of benjamin jonson in English
benjamin jonson (n)
English dramatist and poet who was the first real poet laureate of England (1572-1637)
FAQs About the word benjamin jonson
பெஞ்சமின் ஜான்சன்
English dramatist and poet who was the first real poet laureate of England (1572-1637)
No synonyms found.
No antonyms found.
benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப், benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன், benjamin harris => பெஞ்சமின் ஹாரிஸ், benjamin franklin norris jr. => பென்ஜமின் ஃபிராங்க்ளின் நோரிஸ் ஜூனியர், benjamin franklin bridge => பெஞ்சமின் பிராங்ளின் பாலம்,