Tamil Meaning of benjamin peirce
பென்ஜமின் பியர்ஸ்
Other Tamil words related to பென்ஜமின் பியர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of benjamin peirce
- benjamin kubelsky => பெஞ்சமின் குபெல்ஸ்கி
- benjamin jowett => பெஞ்சமின் ஜோவெட்
- benjamin jonson => பெஞ்சமின் ஜான்சன்
- benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப்
- benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன்
- benjamin harris => பெஞ்சமின் ஹாரிஸ்
- benjamin franklin norris jr. => பென்ஜமின் ஃபிராங்க்ளின் நோரிஸ் ஜூனியர்
- benjamin franklin bridge => பெஞ்சமின் பிராங்ளின் பாலம்
- benjamin franklin => பெஞ்சமின் ஃபிராங்க்ளின்
- benjamin disraeli => பெஞ்சமின் டிஸ்ரேலி
- benjamin ricketson tucker => பெஞ்சமின் ரிக்கெட்ஸன் டக்கர்
- benjamin rush => பெஞ்சமின் ரஷ்
- benjamin spock => பெஞ்சமின் ஸ்போக்
- benjamin thompson => பெஞ்சமின் தாம்ப்சன்
- benjamin west => பெஞ்சமின் வெஸ்ட்
- benjamite => பென்யமீனியன்
- benne => வெண்ணெய்
- bennet => பென்னெட்
- bennett => பென்னட்
- bennettitaceae => பென்னிட்டாசியே
Definitions and Meaning of benjamin peirce in English
benjamin peirce (n)
United States mathematician and astronomer remembered for his studies of Uranus and Saturn and Neptune (1809-1880)
FAQs About the word benjamin peirce
பென்ஜமின் பியர்ஸ்
United States mathematician and astronomer remembered for his studies of Uranus and Saturn and Neptune (1809-1880)
No synonyms found.
No antonyms found.
benjamin kubelsky => பெஞ்சமின் குபெல்ஸ்கி, benjamin jowett => பெஞ்சமின் ஜோவெட், benjamin jonson => பெஞ்சமின் ஜான்சன், benjamin henry latrobe => பெஞ்சமின் ஹென்றி லேற்றோப், benjamin harrison => பெஞ்சமின் ஹாரிசன்,