Tamil Meaning of august
ஆகஸ்ட்
Other Tamil words related to ஆகஸ்ட்
Nearest Words of august
- august f. mobius => ஆகஸ்ட் எஃப். மோபியஸ்
- august ferdinand mobius => ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ்
- august friedrich leopold weismann => ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
- august plum => ஆகஸ்ட் பிளம்
- august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க்
- august von wassermann => ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
- august wilhelm von hoffmann => ஆகஸ்ட் வில்ஹெல்ம் வான் ஹாஃப்மன்
- augusta => ஆகுஸ்டா
- augustan => ஆகஸ்டன்
- auguste comte => ஆகஸ்டே காண்டே
Definitions and Meaning of august in English
august (n)
the month following July and preceding September
august (s)
of or befitting a lord
profoundly honored
august (a.)
Of a quality inspiring mingled admiration and reverence; having an aspect of solemn dignity or grandeur; sublime; majestic; having exalted birth, character, state, or authority.
The eighth month of the year, containing thirty-one days.
FAQs About the word august
ஆகஸ்ட்
the month following July and preceding September, of or befitting a lord, profoundly honoredOf a quality inspiring mingled admiration and reverence; having an a
சிறப்பு,திணிக்கும்,சாலமன்,நிலையான,உயர்குடி,கண்ணியம்,கண்ணியமான,கவர்ச்சியான,அழகான,அழகன்
முக்கியத்துவமற்ற,தலைச்சுற்றல்,சாகசகாரர்,தகுதியற்ற,,மரியாதைக் குறைவான,அழகற்ற,கடினமான,க்ரூட்,மனமாறி
augury => சகுனம், augurship => ஆகர்ஷிப், augurous => அதிர்ஷ்டம், augurist => உரைப்பவர், auguring => அனுமானித்தல்,