Tamil Meaning of august friedrich leopold weismann
ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
Other Tamil words related to ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of august friedrich leopold weismann
- august plum => ஆகஸ்ட் பிளம்
- august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க்
- august von wassermann => ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
- august wilhelm von hoffmann => ஆகஸ்ட் வில்ஹெல்ம் வான் ஹாஃப்மன்
- augusta => ஆகுஸ்டா
- augustan => ஆகஸ்டன்
- auguste comte => ஆகஸ்டே காண்டே
- auguste rodin => ஆகஸ்ட் ரோடின்
- augustin eugene scribe => அகஸ்டின் யூஜின் ஸ்க்ரைப்
- augustin jean fresnel => ஆகஸ்டின் ஜீன் பிரெஸ்நெல்
Definitions and Meaning of august friedrich leopold weismann in English
august friedrich leopold weismann (n)
German biologist who was one of the founders of modern genetics; his theory of genetic transmission ruled out the possibility of transmitting acquired characteristics (1834-1914)
FAQs About the word august friedrich leopold weismann
ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
German biologist who was one of the founders of modern genetics; his theory of genetic transmission ruled out the possibility of transmitting acquired character
No synonyms found.
No antonyms found.
august ferdinand mobius => ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ், august f. mobius => ஆகஸ்ட் எஃப். மோபியஸ், august => ஆகஸ்ட், augury => சகுனம், augurship => ஆகர்ஷிப்,