Tamil Meaning of auguste comte
ஆகஸ்டே காண்டே
Other Tamil words related to ஆகஸ்டே காண்டே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of auguste comte
- augustan => ஆகஸ்டன்
- augusta => ஆகுஸ்டா
- august wilhelm von hoffmann => ஆகஸ்ட் வில்ஹெல்ம் வான் ஹாஃப்மன்
- august von wassermann => ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
- august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க்
- august plum => ஆகஸ்ட் பிளம்
- august friedrich leopold weismann => ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
- august ferdinand mobius => ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ்
- august f. mobius => ஆகஸ்ட் எஃப். மோபியஸ்
- august => ஆகஸ்ட்
- auguste rodin => ஆகஸ்ட் ரோடின்
- augustin eugene scribe => அகஸ்டின் யூஜின் ஸ்க்ரைப்
- augustin jean fresnel => ஆகஸ்டின் ஜீன் பிரெஸ்நெல்
- augustine => ஆகஸ்டின்
- augustine of hippo => ஹிப்போவின் ஆகஸ்டின்
- augustinian => அகஸ்டினியன்
- augustinian canons => ஆகஸ்டினியன் கான்னன்ஸ்
- augustinian hermits => அகஸ்டீனியன் துறவிகள்
- augustinian order => அகஸ்டினியன் ஒழுங்குமுறை
- augustinianism => ஆகஸ்டினியம்
Definitions and Meaning of auguste comte in English
auguste comte (n)
French philosopher remembered as the founder of positivism; he also established sociology as a systematic field of study
FAQs About the word auguste comte
ஆகஸ்டே காண்டே
French philosopher remembered as the founder of positivism; he also established sociology as a systematic field of study
No synonyms found.
No antonyms found.
augustan => ஆகஸ்டன், augusta => ஆகுஸ்டா, august wilhelm von hoffmann => ஆகஸ்ட் வில்ஹெல்ம் வான் ஹாஃப்மன், august von wassermann => ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன், august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க்,