Tamil Meaning of august von wassermann
ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
Other Tamil words related to ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of august von wassermann
- august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க்
- august plum => ஆகஸ்ட் பிளம்
- august friedrich leopold weismann => ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
- august ferdinand mobius => ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ்
- august f. mobius => ஆகஸ்ட் எஃப். மோபியஸ்
- august => ஆகஸ்ட்
- augury => சகுனம்
- augurship => ஆகர்ஷிப்
- augurous => அதிர்ஷ்டம்
- augurist => உரைப்பவர்
- august wilhelm von hoffmann => ஆகஸ்ட் வில்ஹெல்ம் வான் ஹாஃப்மன்
- augusta => ஆகுஸ்டா
- augustan => ஆகஸ்டன்
- auguste comte => ஆகஸ்டே காண்டே
- auguste rodin => ஆகஸ்ட் ரோடின்
- augustin eugene scribe => அகஸ்டின் யூஜின் ஸ்க்ரைப்
- augustin jean fresnel => ஆகஸ்டின் ஜீன் பிரெஸ்நெல்
- augustine => ஆகஸ்டின்
- augustine of hippo => ஹிப்போவின் ஆகஸ்டின்
- augustinian => அகஸ்டினியன்
Definitions and Meaning of august von wassermann in English
august von wassermann (n)
German bacteriologist who developed a diagnostic test for syphilis (1866-1925)
FAQs About the word august von wassermann
ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
German bacteriologist who developed a diagnostic test for syphilis (1866-1925)
No synonyms found.
No antonyms found.
august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க், august plum => ஆகஸ்ட் பிளம், august friedrich leopold weismann => ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான், august ferdinand mobius => ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ், august f. mobius => ஆகஸ்ட் எஃப். மோபியஸ்,