Tamil Meaning of august ferdinand mobius
ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ்
Other Tamil words related to ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of august ferdinand mobius
- august friedrich leopold weismann => ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
- august plum => ஆகஸ்ட் பிளம்
- august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க்
- august von wassermann => ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
- august wilhelm von hoffmann => ஆகஸ்ட் வில்ஹெல்ம் வான் ஹாஃப்மன்
- augusta => ஆகுஸ்டா
- augustan => ஆகஸ்டன்
- auguste comte => ஆகஸ்டே காண்டே
- auguste rodin => ஆகஸ்ட் ரோடின்
- augustin eugene scribe => அகஸ்டின் யூஜின் ஸ்க்ரைப்
Definitions and Meaning of august ferdinand mobius in English
august ferdinand mobius (n)
German mathematician responsible for the Mobius strip (1790-1868)
FAQs About the word august ferdinand mobius
ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ்
German mathematician responsible for the Mobius strip (1790-1868)
No synonyms found.
No antonyms found.
august f. mobius => ஆகஸ்ட் எஃப். மோபியஸ், august => ஆகஸ்ட், augury => சகுனம், augurship => ஆகர்ஷிப், augurous => அதிர்ஷ்டம்,