Tamil Meaning of augurous
அதிர்ஷ்டம்
Other Tamil words related to அதிர்ஷ்டம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of augurous
- augurship => ஆகர்ஷிப்
- augury => சகுனம்
- august => ஆகஸ்ட்
- august f. mobius => ஆகஸ்ட் எஃப். மோபியஸ்
- august ferdinand mobius => ஆகஸ்ட் ஃபெர்டினாண்ட் மோபியஸ்
- august friedrich leopold weismann => ஆகஸ்ட் பிரட்ரிக் லியோபோல்ட் வீஸ்மான்
- august plum => ஆகஸ்ட் பிளம்
- august strindberg => ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பர்க்
- august von wassermann => ஆகஸ்ட் வான் வாசர்மன்
- august wilhelm von hoffmann => ஆகஸ்ட் வில்ஹெல்ம் வான் ஹாஃப்மன்
Definitions and Meaning of augurous in English
augurous (a.)
Full of augury; foreboding.
FAQs About the word augurous
அதிர்ஷ்டம்
Full of augury; foreboding.
No synonyms found.
No antonyms found.
augurist => உரைப்பவர், auguring => அனுமானித்தல், auguries => சகுனங்கள், augurial => சுபீட்சமான, augurer => போக்குவரத்து,