Tamil Meaning of antoninus
ஆன்டோனினஸ்
Other Tamil words related to ஆன்டோனினஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of antoninus
- antonine wall => ஆன்டோனின் சுவர்
- antonin dvorak => ஆண்டோனின் டிவோராக்
- anton van leuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- anton van leeuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- anton rubenstein => ஆண்டன் ரூபென்ஸ்டீன்
- anton pavlovich chekov => ஆன்டன் பாவ்லொவிச் செக்கோவ்
- anton pavlovich chekhov => ஆண்டன் பாவ்லோவிச் செக்கோவ்
- anton grigorevich rubinstein => ஆன்டன் கிரிகோரிவிச் ருபின்ஸ்டீன்
- anton gregor rubinstein => ஆண்டன் கிரிகர் ருபின்ஸ்டீன்
- anton chekov => அன்டன் செக்கோவ்
- antonio allegri da correggio => அண்டோனியோ அலெக்ரி டா காரெகியோ
- antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி
- antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை
- antonio ghislieri => ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி
- antonio lopez de santa ana => அன்டோனியோ லோபஸ் டி சாண்டா அன்னா
- antonio pignatelli => ஆண்டனியோ பிग्நாட்டெல்லி
- antonio stradivari => அண்டோனியோ ஸ்ட்ராடிவரி
- antonio vivaldi => ஆண்டோனியோ விவால்டி
- antonius => அன்டோனியஸ்
- antonius pius => ஆண்டோனியஸ் பைஸ்
Definitions and Meaning of antoninus in English
antoninus (n)
Emperor of Rome; nephew and son-in-law and adoptive son of Antonius Pius; Stoic philosopher; the decline of the Roman Empire began under Marcus Aurelius (121-180)
FAQs About the word antoninus
ஆன்டோனினஸ்
Emperor of Rome; nephew and son-in-law and adoptive son of Antonius Pius; Stoic philosopher; the decline of the Roman Empire began under Marcus Aurelius (121-18
No synonyms found.
No antonyms found.
antonine wall => ஆன்டோனின் சுவர், antonin dvorak => ஆண்டோனின் டிவோராக், anton van leuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக், anton van leeuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக், anton rubenstein => ஆண்டன் ரூபென்ஸ்டீன்,