Tamil Meaning of antonio stradivari
அண்டோனியோ ஸ்ட்ராடிவரி
Other Tamil words related to அண்டோனியோ ஸ்ட்ராடிவரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of antonio stradivari
- antonio pignatelli => ஆண்டனியோ பிग्நாட்டெல்லி
- antonio lopez de santa ana => அன்டோனியோ லோபஸ் டி சாண்டா அன்னா
- antonio ghislieri => ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி
- antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை
- antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி
- antonio allegri da correggio => அண்டோனியோ அலெக்ரி டா காரெகியோ
- antoninus => ஆன்டோனினஸ்
- antonine wall => ஆன்டோனின் சுவர்
- antonin dvorak => ஆண்டோனின் டிவோராக்
- anton van leuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- antonio vivaldi => ஆண்டோனியோ விவால்டி
- antonius => அன்டோனியஸ்
- antonius pius => ஆண்டோனியஸ் பைஸ்
- antonius stradivarius => ஆண்டோனியஸ் ஸ்ட்ராடிவேரியஸ்
- antonomasia => அந்தர்நாமீ பயன்பாடு
- antonomastic => ஆண்டோனோமாஸ்டிக்
- antonomasy => அதற்குரிய முன்னிறுத்தம்
- antony => ஆன்டனி
- antony tudor => ஆண்டனி டியுடர்
- antonym => எதிர்ச்சொல்
Definitions and Meaning of antonio stradivari in English
antonio stradivari (n)
Italian violin maker who developed the modern violin and created violins of unequaled tonal quality (1644?-1737)
FAQs About the word antonio stradivari
அண்டோனியோ ஸ்ட்ராடிவரி
Italian violin maker who developed the modern violin and created violins of unequaled tonal quality (1644?-1737)
No synonyms found.
No antonyms found.
antonio pignatelli => ஆண்டனியோ பிग्நாட்டெல்லி, antonio lopez de santa ana => அன்டோனியோ லோபஸ் டி சாண்டா அன்னா, antonio ghislieri => ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி, antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை, antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி,