Tamil Meaning of antonius pius
ஆண்டோனியஸ் பைஸ்
Other Tamil words related to ஆண்டோனியஸ் பைஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of antonius pius
- antonius => அன்டோனியஸ்
- antonio vivaldi => ஆண்டோனியோ விவால்டி
- antonio stradivari => அண்டோனியோ ஸ்ட்ராடிவரி
- antonio pignatelli => ஆண்டனியோ பிग्நாட்டெல்லி
- antonio lopez de santa ana => அன்டோனியோ லோபஸ் டி சாண்டா அன்னா
- antonio ghislieri => ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி
- antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை
- antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி
- antonio allegri da correggio => அண்டோனியோ அலெக்ரி டா காரெகியோ
- antoninus => ஆன்டோனினஸ்
- antonius stradivarius => ஆண்டோனியஸ் ஸ்ட்ராடிவேரியஸ்
- antonomasia => அந்தர்நாமீ பயன்பாடு
- antonomastic => ஆண்டோனோமாஸ்டிக்
- antonomasy => அதற்குரிய முன்னிறுத்தம்
- antony => ஆன்டனி
- antony tudor => ஆண்டனி டியுடர்
- antonym => எதிர்ச்சொல்
- antonymous => எதிர்ச்சொல்
- antonymy => எதிர்ச்சொல்
- antorbital => அன்டோர்பிடல்
Definitions and Meaning of antonius pius in English
antonius pius (n)
Emperor of Rome; adoptive son of Hadrian (86-161)
FAQs About the word antonius pius
ஆண்டோனியஸ் பைஸ்
Emperor of Rome; adoptive son of Hadrian (86-161)
No synonyms found.
No antonyms found.
antonius => அன்டோனியஸ், antonio vivaldi => ஆண்டோனியோ விவால்டி, antonio stradivari => அண்டோனியோ ஸ்ட்ராடிவரி, antonio pignatelli => ஆண்டனியோ பிग्நாட்டெல்லி, antonio lopez de santa ana => அன்டோனியோ லோபஸ் டி சாண்டா அன்னா,