Tamil Meaning of antonio ghislieri
ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி
Other Tamil words related to ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of antonio ghislieri
- antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை
- antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி
- antonio allegri da correggio => அண்டோனியோ அலெக்ரி டா காரெகியோ
- antoninus => ஆன்டோனினஸ்
- antonine wall => ஆன்டோனின் சுவர்
- antonin dvorak => ஆண்டோனின் டிவோராக்
- anton van leuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- anton van leeuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- anton rubenstein => ஆண்டன் ரூபென்ஸ்டீன்
- anton pavlovich chekov => ஆன்டன் பாவ்லொவிச் செக்கோவ்
- antonio lopez de santa ana => அன்டோனியோ லோபஸ் டி சாண்டா அன்னா
- antonio pignatelli => ஆண்டனியோ பிग्நாட்டெல்லி
- antonio stradivari => அண்டோனியோ ஸ்ட்ராடிவரி
- antonio vivaldi => ஆண்டோனியோ விவால்டி
- antonius => அன்டோனியஸ்
- antonius pius => ஆண்டோனியஸ் பைஸ்
- antonius stradivarius => ஆண்டோனியஸ் ஸ்ட்ராடிவேரியஸ்
- antonomasia => அந்தர்நாமீ பயன்பாடு
- antonomastic => ஆண்டோனோமாஸ்டிக்
- antonomasy => அதற்குரிய முன்னிறுத்தம்
Definitions and Meaning of antonio ghislieri in English
antonio ghislieri (n)
Italian pope from 1566 to 1572 who led the reformation of the Roman Catholic Church; he excommunicated Elizabeth I (1504-1572)
FAQs About the word antonio ghislieri
ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி
Italian pope from 1566 to 1572 who led the reformation of the Roman Catholic Church; he excommunicated Elizabeth I (1504-1572)
No synonyms found.
No antonyms found.
antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை, antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி, antonio allegri da correggio => அண்டோனியோ அலெக்ரி டா காரெகியோ, antoninus => ஆன்டோனினஸ், antonine wall => ஆன்டோனின் சுவர்,