Tamil Meaning of anton van leeuwenhoek
ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
Other Tamil words related to ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of anton van leeuwenhoek
- anton rubenstein => ஆண்டன் ரூபென்ஸ்டீன்
- anton pavlovich chekov => ஆன்டன் பாவ்லொவிச் செக்கோவ்
- anton pavlovich chekhov => ஆண்டன் பாவ்லோவிச் செக்கோவ்
- anton grigorevich rubinstein => ஆன்டன் கிரிகோரிவிச் ருபின்ஸ்டீன்
- anton gregor rubinstein => ஆண்டன் கிரிகர் ருபின்ஸ்டீன்
- anton chekov => அன்டன் செக்கோவ்
- anton chekhov => அன்டன் செக்கோவ்
- anton bruckner => ஆண்டன் ப்ரூக்னர்
- antoine lavoisier => ஆன்டோனி லாவோசியர்
- antoine laurent lavoisier => ஆண்டோய்ன் லாரன்ட் லாவாய்சியர்
- anton van leuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- antonin dvorak => ஆண்டோனின் டிவோராக்
- antonine wall => ஆன்டோனின் சுவர்
- antoninus => ஆன்டோனினஸ்
- antonio allegri da correggio => அண்டோனியோ அலெக்ரி டா காரெகியோ
- antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி
- antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை
- antonio ghislieri => ஆண்டோனியோ கிஸ்லியாரி
- antonio lopez de santa ana => அன்டோனியோ லோபஸ் டி சாண்டா அன்னா
- antonio pignatelli => ஆண்டனியோ பிग्நாட்டெல்லி
Definitions and Meaning of anton van leeuwenhoek in English
anton van leeuwenhoek (n)
Dutch pioneer microscopist who was among the first to recognize cells in animals and who gave the first accurate descriptions of microbes and spermatozoa and blood corpuscles (1632-1723)
FAQs About the word anton van leeuwenhoek
ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
Dutch pioneer microscopist who was among the first to recognize cells in animals and who gave the first accurate descriptions of microbes and spermatozoa and bl
No synonyms found.
No antonyms found.
anton rubenstein => ஆண்டன் ரூபென்ஸ்டீன், anton pavlovich chekov => ஆன்டன் பாவ்லொவிச் செக்கோவ், anton pavlovich chekhov => ஆண்டன் பாவ்லோவிச் செக்கோவ், anton grigorevich rubinstein => ஆன்டன் கிரிகோரிவிச் ருபின்ஸ்டீன், anton gregor rubinstein => ஆண்டன் கிரிகர் ருபின்ஸ்டீன்,